pitersoonn, ile km zrobiłeś na xenonach? Xenony zaczynają dobrze świecić po jakimś czasie - chyba po około 300 godzinach osiągają pełną jasność świecenia.
Ukręcona śruba
Zwiń
X
-
Ukręcona śruba
Witam. Mam pewien problem. Niedawno byłem zmuszony do zdjęcia numeru rej. z tyły mojej O1. Przy odkręcaniu 1 sruby pojawił się problem iz sie ona ukrecila. nic a nic nie wystaje. Co robić? Z góry dziękuje za pomoc.
Octavia 1.9 TDI ASV 2004---> FOTKI
Była Fabia 1 1.4 MPI CLASSIC
Jest O1 1.9 TDI ASV DRIVE
Jest RAPID 1.2 TSI CJZD 110 KM RM 2016
-
-
Ok. A wywiercenie tylko wystarczy? A czy to nie będzie rdzewieć?
Jak zdjąłem tapicerkę klapy bagażnika to zobaczyłem taki wystający coś a la kołek w którym jest stara śruba i pytanie czy nowa się będzie w samej klapie trzymac ?
Komentarz
-
-
Jak zdjąłem tapicerkę klapy bagażnika to zobaczyłem taki wystający coś a la kołek w którym jest stara śruba i pytanie czy nowa się będzie w samej klapie trzymac ?
Komentarz
-
-
No z tą śrubą i nakrętką no tak nie dokonca dobrze będzie bo jak next wlasciciel będzie chcial zmienic podkładkę pod tablicę to nakrętka mu to srodka klapy wpadnie. Więc mnie ciekawi czy najzwyklejszy wkręt na śrubokręt się będzie trzymał i czy od zamykania klapy to nie odpadnie ?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez roLLozdjąłem tapicerkę klapy bagażnika to zobaczyłem taki wystający coś a la kołek w którym jest stara śruba
zmierzyłem Φ śruby i cienkim wiertłem przewierciłem, potem poprawilem większym , zgodnie z Φ gwintu metrycznego i nagwintowałem ten kołek.
Komentarz
-
-
roLLo, ja mam przynitowaną bo też mi się jedna ukręciła. Wywiercenie nowej dziury minutę zajmuje a przynitowanie drugą minutę i po kłopocie tzn ramki OCP gotowe na przyjęcie tablicyMOJA (była) PEREŁKA
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=23957
Komentarz
-
-
Witam. Przepraszam że znów do tego tematu wracam ale nie otrzymałem odpowiedzi na pytanie czy klapa nie zacznie rdzewieć jak się zrobi w nie otwór blachowkrętem i czy klapa jest na tyle gruba żeby blachowkręt się trzymał i nie wypadał?
Komentarz
-
-
roLLo, Nie wierć klapie. Tylko zrób porządek z tym kołkiem co masz tą ukręcona śrubę.
Jeżeli moja odpowiedź okazała się pomocna, wciśnij "Pomógł"k
Polecam Szybkie pożyczki Rzeszów oraz Tanie ubezpieczenia OC Rzeszów
Komentarz
-
-
tylko mały problemik gdyż tam też siedzi centymetr długości wiertło średnicy 2-3 mm bo niestety nie zdołało pokonać śruby.
Komentarz
-
-
.
Jeżeli moja odpowiedź okazała się pomocna, wciśnij "Pomógł"k
Polecam Szybkie pożyczki Rzeszów oraz Tanie ubezpieczenia OC Rzeszów
Komentarz
-
-
czy ten "kołek" do którego sie przykręca tablice jest z plastku?? wiecie może jak go wyciągnąc to bym nowy zamówił
Komentarz
-
Komentarz